Arrangementen

Welkom bij onze groepsarrangementen, waar we de perfecte setting creëren voor gezelligheid en samenzijn. Of je nu een borrel, diner, high wine of high beer organiseert, wij bieden een scala aan mogelijkheden om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze Groepsarrangementen

Borrelarrangementen

Laat de goede tijden rollen met onze borrelarrangementen. Of je nu een informele bedrijfsborrel of een jubileum viert, wij zorgen voor de ideale sfeer met heerlijke drankjes en smakelijke hapjes. Neem contact op via evenementen@no9.nl voor de mogelijkheden.

Dinerarrangementen

Geniet van een culinaire ervaring met onze dinerarrangementen. Laat onze chef-koks je smaakpapillen verwennen met verrukkelijke gerechten, terwijl je samen met je gezelschap geniet van de warme en gastvrije ambiance. Wij bieden een 3-gangen keuze menu aan waarbij u kunt kiezen al onze volledige menukaart.

High Wine

Ontdek de kunst van het proeven en geniet van een High Wine met je vrienden, collega’s of familie. Laat je verwennen met geselecteerde wijnen en bijpassende culinaire hoogstandjes in een ontspannen en stijlvolle omgeving.

Tip: Kom ook eens naar onze wijnproeverij! Meer informatie over onze proeverijen is te verkrijgen op de events pagina.

High Beer

Voor de liefhebbers van ambachtelijk bier bieden wij een High Beer-ervaring. Proef een selectie van de beste bieren, vergezeld van hartige lekkernijen. Een perfecte keuze voor een informele bijeenkomst met een twist.

Tip: Kom ook eens naar onze bierproeverij! Meer informatie over onze proeverijen is te verkrijgen op de events pagina.

Contact

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen een onvergetelijk evenement voor jouw groep kunnen organiseren. Stuur ons een mail via evenementen@no9.nl of bel naar 0187-769040.